Over ons

Betrouwbaar, deskundig en veelzijdig. Dat zijn enkele belangrijke kenmerken van Bouwbedrijf P. Migchels.

Bouwbedrijf P. Migchels heeft zich in de loop der jaren bewezen als een gerespecteerde en vakkundige bouwonderneming in de omgeving van Mierlo. Wij zijn een zelfstandig en gezond familiebedrijf. Als betrouwbare partner zijn wij vooral actief in de volgende werkzaamheden:

  • Nieuwbouw
  • Aanbouw
  • Verbouw
  • Renovatie
  • Badkamers
Naast de gangbare timmer- en metselwerken bent u ook voor alle voorkomende tegel- en stukadoorswerken bij ons bouwbedrijf aan het juiste adres. Deze disciplines hebben wij zelf in huis en daarmee zijn we toch wel vrij uniek te noemen in de branche. Snel schakelen tussen deze disciplines en hierdoor eenvoudig kunnen plannen geeft een groot voordeel, vooral bij de kleinere projecten. Juist daar, waar wij groot mee zijn geworden!

P. Migchels – Aannemersbedrijf voor Geldrop, Mierlo, Helmond en omgeving.

Bouwbedrijf P. Migchels is een aannemersbedrijf in Mierlo dat sinds haar oprichting in 1997 vele bouwprojecten heeft gerealiseerd voor bedrijven en particulieren in de regio. Vaak worden we tijdens de ontwerpfase van bijvoorbeeld een aanbouw of badkamer al benaderd om mee te denken en te komen met een gedegen advies op maat. Op basis van uw wensen geven wij invulling aan uw project.

Altijd een passende oplossing.
Als particulier kunt u bij ons bouwbedrijf terecht voor werkelijk alle facetten van het aannemersvak. Geen opdracht is ons te groot of te klein. Of het nu gaat om de nieuwbouw van uw droomhuis, het uitbouwen van uw woonkamer of keuken, het vernieuwen van uw badkamer of het vervangen van een kozijn. Wij denken altijd actief met u mee om tot het beste eindresultaat te komen.

Hecht u waarde aan een vast aanspreekpunt en kleinschaligheid?
Bouwbedrijf P. Migchels zal altijd streven naar de minst mogelijke zorgen en overlast voor u als opdrachtgever. Ons bedrijf bestaat uit echte allround vakmensen, daardoor zijn we zeer flexibel en kunnen we de opdrachten snel, efficiënt en zorgeloos voor u uitvoeren. Daarnaast werken wij altijd met een vast team van betrouwbare onder-aannemers. Voor ons belangrijk, omdat we zo zeker weten dat steeds de juiste vakmensen aan uw opdracht werken. Voor u fijn, omdat u niet steeds weer nieuwe vreemde mensen in uw privé omgeving tegen komt.

Alhoewel het gros van onze klanten niet alleen af zal gaan op de laagste prijs zal een prijsopgave u hierdoor ongetwijfeld verbazen. Tevreden opdrachtgevers kijken niet enkel naar de laagste prijs in de offerte, maar naar de hoogste waarde van het eindresultaat.

Wil u iets wijzigen in de opdracht? Dat is bij ons nooit een probleem. Wij zijn meestal zelf aanwezig, of anders altijd direct goed te bereiken, en passen ons razendsnel aan. De wensen van de klant staan altijd centraal. U achteraf terug zien als een tevreden klant, daar doen we het voor!

Interesse gewekt?
Voor de complete dienstverlening van een ervaren aannemer, bent u bij ons bouwbedrijf aan het juiste adres. Bekijk ons portfolio voor enkele recente bouwprojecten van ons.
Heeft u vragen, of wilt u vrijblijvend een advies of prijsopgave ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.