Altijd een passende oplossing

Als particulier kunt u bij ons bouwbedrijf terecht voor werkelijk alle facetten van het aannemersvak. Geen opdracht is ons te groot of te klein. Wij denken altijd actief met u mee om tot het beste eindresultaat te komen. Meer over onze diensten »

Tevreden klanten

Onze projecten zijn pas afgerond op het moment dat u als klant 100% tevreden bent. Onze tevreden klanten zijn onze beste reclame. Nieuwsgierig geworden naar ons werk? Bekijk een greep uit onze 'Referenties'.

Onze contactgegevens

Vogelwikke 8
5731 WG Mierlo
06 - 25 16 68 11
www.bouwbedrijfmigchels.nl
info@bouwbedrijfmigchels.nl

Welkom bij Bouwbedrijf P. Migchels uit Mierlo

Betrouwbaar, deskundig en veelzijdig. Dat zijn enkele belangrijke kenmerken van bouwbedrijf P. Migchels.

Bouwbedrijf P. Migchels heeft zich in de loop der jaren bewezen als een gerespecteerde en vakkundige bouwonderneming in de omgeving van Mierlo. Wij zijn een zelfstandig en gezond familiebedrijf, en als betrouwbare partner vooral actief voor de volgende werkzaamheden:

Naast de gangbare timmer- en metselwerken bent u ook voor alle voorkomende tegel- en stukadoorswerken bij ons bouwbedrijf aan het juiste adres. Deze disciplines hebben wij zelf in huis en daarmee zijn we toch wel vrij uniek te noemen in de branche. Snel schakelen tussen deze disciplines en hierdoor eenvoudig kunnen plannen geeft een groot voordeel, vooral bij de kleinere projecten. Juist daar, waar wij groot mee zijn geworden!

Copyright © 2014 - 2018 Bouwbedrijf P. Migchels V.O.F. - Alle rechten voorbehouden - Sitemap Website & Webhosting | The WebStudio